Michel Jørgensen

Kørernummer: 162
Klasse: B-MX2

Der er store ambitioner på en af de nye kørere hos Team Specialmontering: Michel Jørgensen går efter en plads i Top 3 ved DM i BMX2, som han lige er rykket op i fra B125.

”Jeg sidder rigtig godt på min nye cykel,” fortæller Michel, der har kørt rigtig stærkt i sæsonens første løb i Svebølle og Randers. Ikke mindst derfor glæder han sig til DM-serien i 2016:

”Indtil nu har jeg kørt selv, og der er ingen tvivl om, at vi manglede noget i forberedelsen i 2015. Jeg får masser af støtte og opbakning på Team Specialmontering, og det betyder enormt meget,” fortæller han. Det at være en del af et team er da også baggrunden for, at han er så ambitiøs i 2016:

”Der er pres på, og teamet forventer noget af mig. Det har jeg det godt med, for det er dét, der skal til i denne her sport,” fortæller Michel, der pludselig føler sig langt mere forpligtet til de sure løbeture og den øvrige træning. Motivationen er en helt anden, når man står til ansvar over for andre.

Og lige præcis fællesskabet er en af de vigtigste årsager til, at Michel kører for Team Specialmontering i år.

”Jeg får stærke træningsmakkere, og jeg kommer godt ud af det med alle i og omkring teamet. Fællesskabet er vigtigt,” siger Michel Jørgensen, der også peger på sund økonomi og masser af opbakning som vigtige argumenter for at starte hos sit nye team.

Selv om han ikke var en del af et team og missede en DM-afdeling, blev det til en samlet niendeplads i B125 i 2015. Især i den sidste DM-afdeling viste han sit potentiale med placeringer som nummer 4 og 6 i de to heats. Det er en af grundene til, at Crossnyt.dk nævner ham som en af de seriøse kandidater til DM-titlen i år.

Som så mange andre af topkørerne begyndte Michel på cross i 4-5 årsalderen.

”Vi kom hjem en dag, og min far kaldte mig ind på mit værelse. Der stod en mikrocrosser og kørertøj, og siden den dag har jeg bare været solgt,” fortæller Michel Jørgensen, der roligt kan kalde motocross for en familiesport. Med den overraskende gave fulgte nemlig mange års fællesskab, som begge hans forældre er med i.