DALMATIC TNV A/S – Vi leverer den bedste kvalitet, fleksibilitet og service!

DALMATIC TNV A/S har i gennem 50 år udviklet, tilpasset, produceret og leveret kvalitets løsninger indenfor dørautomatik og portautomatik i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Finland, England, Holland og Estland. På Lægårdsvej 9 i Lystrup, sidder der hver dag 25 mand i henholdsvis produktion, salg, indkøb, lager og administration.

Virksomheden udvikler unikke styringer til portløsninger samt standard løsninger. DALMATIC TNV A/S handler med erhverv, engros, port montører samt port- og dørproducenter i hele Nordeuropa.

DALMATIC TNV A/S differentiere sig ved, at være en danskejet virksomhed med fokus på kvalitet, hurtig levering, unikke løsninger og service. Derudover har virksomheden den nødvendige knowhow til at imødekomme kundens individuelle behov og ønsker hvad end det er specialopgaver, kvalitetsløsninger eller standard løsninger. Virksomheden har fokus på hele tiden at optimere og videreudvikle på deres portautomatikløsninger og – komponenter, så de kan leve op til kundens krav samt moderne udfordringer.

DALMATIC TNV A/S vision er at være specialister i kundetilpassede løsningen inden for deres kerneområder. I samarbejde med deres kunder udvikler de produkter af høj dansk kvalitet og teknologiske standard som lever op til kundernes krav og behov. DALMATIC TNV A/S skaber værdi for deres kunder på følgende 3 områder:

Kvalitet → DALMATIC TNV A/S bestræber sig på at levere produkter af højeste kvalitet. Produceret af faglige medarbejder med stor ekspertise – og kompetencer, indenfor elektronik, ingeniørarbejde, montering, produktion, salg og service.

Innovation → DALMATIC TNV A/S søger hele tiden nye innovative løsninger som lever op til morgendagens teknologiske udvikling og standarder.

Fokus på kunden som individ → DALMATIC TNV A/S udvikler i dialog med den enkelte kunde unikke løsninger der opfylder kundens specifikke ønsker og behov.

Ønsker du en komplet løsning indenfor døre, porte m.m. er DALMATIC TNV A/S klar til at hjælpe dig.

Læs mere om DALMATIC TNV A/S her:

DALMATIC TNV A/S hjemmeside: https://www.dalmatic.com/