Jasa Company A/S – Dørgreb og beslag af enhver art!

Jasa Company A/S sælger byggematerialer i form af beslag og låse, til byggemarkeder og den Danske og Nordiske byggeindustri. Med et bredt sortiment bestående af beslag til døre, vinduer, køkken mm. har Jasa altid en tidssvarende løsning ved hånden. Jasa’s produkter er i konstant bevægelse, og der er er stor fokus på udviklingen, så produkterne altid opfylder tidens krav indenfor design, enkelhed, funktionalitet, brugervenlighed og sikkerhed.

Udvikling og producering af Jasas produkter sker flere forskellige steder i verdenen, dog primært i Kina. Jasa er derfor også en virksomhed der sætter sikkerhed og menneskeligt hensyn i højsædet! Både internt og fra deres leverandører. Jasa Company A/S ser bl.a. alvorligt på anvendelse af børnearbejde, og acceptere eller tolerer ikke arbejdskraft udført af børn, og sikrer sig derfor altid, at alle leverandører overholder de gældende menneskerettigheder ifølge FN konventionen om børnearbejde.  

Jasa arbejder hver dag på, at opfylde kundernes ønske. Det gør de bl.a. ved, at montering af produkter skal være overskueligt og der er altid instruktioner og illustrationer med hver enkelt produkt. Jasa har følgende interne krav, for at sikre kunderne den optimale løsning:

  • Produkterne skal være produceret i den optimale kvalitet
  • Produkterne skal være emballeret og tilpasset kundens behov
  • Produkterne skal være pakket med det nødvendige tilbehør, så montering er let
  • Produkterne skal være pakket med instruktioner og illustrationer så efterfølgende montering er let og ubesværet.
  • Produkterne skal være pakket på en enkel og tillidsvækkende måde  – eksempelvis ved display løsninger.

Hertil ønsker Jasa at have et lokalt lager, så de kan levere til deres kunder hurtigst muligt, og sikrer en høj leveringsdygtighed.

Jasa Company A/S er stiftet af Søren Madsen i 2006, og siden hen drevet af samme. I dag er Jasa Company A/S lokaliseret på Marøgelhøj 17 i Lystrup og har ligget her siden 2015. Jasa Company lå før på Arresøvej i Århus, men flyttede grundet plads mangel. I Bygningen på Marøgelhøj 17, har Jasa deres lager, kvalitetskontrol og kontor bestående af intern salg, kørerne sælger service, marketing og låseværksted.

Læs mere om Jasa Company A/S her:

Jasa Companys hjemmeside

Jasa Companys LinkedIn-profil