Magnus Gregersen

Kørernummer: 74
Klasse: 65cc

Det 9-årige stortalent Magnus Gregersen er teamets yngste og nyeste kører med kun to løb for Team Specialmontering i skoletasken. Han har haft en supersæson med DM-bronze, og så vandt han regionsmesterskabet i Sydjylland suverænt. Imponerende i betragtning af, at Magnus’ konkurrenter er op til 12 år gamle.

”Jeg havde meget hørt godt om Thomas, og hvor meget han gør for Motocross-sporten. Derfor valgte vi at skifte til Team Specialmontering. Vi føler virkelig, at vi kan få den nødvendige hjælp og opbakning,” siger Magnus’ far, Christian Gregersen. Han fungerer til daglig som både chauffør og mekaniker for sin søn.

Magnus har kørt cross siden han var 3 år, og det er blandt grundene til, at han nu som 9-årig kan køre med forrest hos de ældre børn. Det går så godt, at far og søn nu tester en Mini 85 CC-motocrosscykel. Hvis familien vælger at rykke Magnus op, skal han køre mod drenge på op til 14 år i 2016.

Det er træner Kasper Jensen nu ikke så bekymret for. Han tror på, at Magnus kan styre den endnu større crosser og følge med. Det kræver dog en del flere muskler i vinterpausen – ellers kan det blive svært at rejse den langt tungere og større YZ85’er op, hvis han styrter.

”Magnus formår at slå til, når han skal. Han har kørt rigtig godt til DM-afdelingerne. Nu arbejder vi med at tilrette nogle lidt dårlige vaner, så de ikke gror fast hos ham, før han bliver ældre,” siger Kasper Jensen, der forventer sig meget af Magnus Gregersen.

I den seneste tid er Magnus da også blevet lidt af en mediedarling i Sønderjylland. Flere aviser og ugeblade har skrevet om hans præstationer. Meget tyder på, at der bliver endnu mere medieomtale i de kommende år.

Artikel fra Lokalavisen Aabenrå: Ni-årige Magnus fra Rødekro var hurtigst